TEAM PING PONG POWER

Peter Johansson

Peter Johansson

Koordinator PING PONG POWER

Skåning som direkt efter utbildning som sportmarknadsförare fasade in sig i PING PONG POWER-organisationen via en urstark praktik hos densamma. Trots sin unga ålder ordförande i Pingisligaklubben Österlens BTK och gedigen bakgrund inom bordtennissporten. Arbetar i huvudsak med att koordinera och strategiskt utveckla PING PONG POWER-konceptet.
E-post: info@pingpongpower.se,
tel: +46 708 60 43 89

Thomas Buza

Thomas Buza

Projektledare PING PONG POWER

Thomas Buza har lång bordtenniserfarenhet och har varit såväl spelare som tränare på elitnivå. Buza lade sin aktiva karriär på hyllan i början av 2000-talet men har inte på något vis lämnat bordtennisen för det. Thomas driver bolag inom reklam och evenemang och är den som ansvarar för marknadsföring och kommunikation både för PING PONG POWER och lag-VM 2018.
E-post: info@pingpongpower.se,
telefon: +46 708 72 73 78

Emma Persson

Emma Persson

Koordinator PING PONG POWER

Emma Persson, är tillsammans med Peter Johansson, koordinator för PING PONG POWER-projektet. Emma lägger mycket av sin tid på bordtennis, både som aktiv, och som anställd på Svenska Bordtennisförbundet. Emma kommer arbeta en dag i veckan med PING PONG POWER och resten av tiden som föreningsutvecklare hos Svenska Bordtennisförbundet. E-post: emma.persson@svenskbordtennis.com,
tel: +46 70-401 18 73

Johnny Ewerstein

Johnny Ewerstein

Projektledare lag-VM

Navet in i kommunen via sitt uppdrag i Destination Halmstad. Projektledare för lag-VM 2018 men även en viktig kugge i PING PONG POWER-organisationen. Lång bakgrund inom idrott och evenemang, varit med och drivit ett flertal riktigt stora arrangemang såsom SM-veckan, Dam-EM i fotboll och hade även ett finger med vid fotbolls-VM i Brasilien 2014. Tidigare bandyspelare på elitnivå.
E-post: johnny@wttc2018halmstad.com,
telefon: +46 702 34 02 41

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Operativt ansvarig lag-VM

Mannen med visionen. Mikael Andersson är operativt ansvarig för lag-VM men också en stor del av PING PONG POWER. Mikael är en idéspruta av rang, många av idéerna i PING PONG POWER kommer från honom. Strategen bakom de lyckade arrangemangen ITTF Legends Tour, LIEBHERR World Cup och European Olympic Table Tennis Qualification.
E-post: mikael@wttc2018halmstad.com,
telefon: +46 72 382 72 49