Idag har organisationen för lag-VM 2018 och PING PONG POWER tecknat ett avtal med Halmstad BTK som framöver kommer spela en viktig roll i arbetet med att skapa och genomföra ett minnesvärt mästerskap. Halmstad BTK har under senare år vuxit väldigt mycket och har idag en stor och välfungerande verksamhet. Tillsammans med PING PONG POWER kommer en rad olika aktiviteter dras i gång i Halmstad med omnejd där bordtennisen spelar en viktig roll i arbetet med att skapa en bättre tillvaro. Bordtennis har dokumenterat hälsofrämjande egenskaper som vi tycker är viktiga att få ut i samhället. Bordtennisklubben kommer givetvis även spela en viktig roll under själva genomförandet då ett stort antal volontärer kommer behövas.

– Vi är väldigt glada över att ha säkrat upp Halmstad BTK som partner inför resan mot lag-VM 2018. Både som stark part gällande volontärer men också i vårt samarbete med att utveckla PING PONG POWER, säger Johnny Ewerstein projektledare för lag-VM.
Även i Halmstad BTK var tongångarna muntra.
– För oss känns det mycket spännande att få vara med på denna resa. Lag-VM kommer bli enormt utvecklande för bordtennissporten, inte enbart lokalt utan även nationellt. Förberedelserna har varit långa men nu känns det som att äventyret börjar ta fart på riktigt, säger Bengt Ekberg, ordförande i Halmstad BTK.

På bilden syns från vänster: Thomas Buza, projektledare för PING PONG POWER, Johnny Ewerstein, projektledare lag-VM 2018, Lars Holmqvist, vice ordförande i Halmstad BTK, Ann Johansson, chef Projekt & Evenemang Destination Halmstad samt Bengt Ekberg, ordförande Halmstad BTK.