PING PONG POWER är mycket glada att kunna berätta att organisationen förstärks ytterligare genom att ta in Emma Persson som nationell koordinator. Emma arbetar idag på Svenska Bordtennisförbundet som föreningsutvecklare på 80 procent. Det är också något hon kommer fortsätta med under hösten. Resterande 20 procent kommer hon lägga på att tillsammans med övriga i PING PONG POWER-organisationen strukturera och planera upp de aktiviteter som kommer rullas ut under den senare delen av 2016 och början av 2017.
Under de senaste åren har Emma varit aktiv på flera nivåer inom bordtennisen, förbund, distrikt, klubb såväl som spelare. Att arbeta med att utveckla pingisen på flera plan är något Emma verkligen brinner för:
– Jag tycker att PING PONG POWER är det jag längtat länge efter i Sverige och som behövs inom svensk bordtennis. Projektets olika delar kan användas inom så många olika områden och tillsammans med lag-VM i Halmstad 2018 ser jag att vi kan höja pingisens intresse som idrott på flera nivåer och för ännu fler målgrupper. The sky is the limit!
Foto: Linda Carlsson