Djup koncentration, svettiga pannor, en och annan svordom när bollen inte hamnade där det var tänkt, men framförallt mycket glädje och många skratt. Det summerar premiären av de öppna kommunträningarna som idag drog igång i Halmstad Arena. Cirka 15 deltagare hade hörsammat kallelsen och tog chansen att få en lektion i pingis av herrarnas förbundskapten Ulf ”Tickan” Carlsson och gänget i PING PONG POWER-organisationen.
Flera av deltagarna hade aldrig tidigare spelat pingis men snappade upp tips och råd förvånansvärt snabbt och imponerade stort på förbundskapten Carlsson.
– Ett bra initiativ där huvudsyftet är att få röra på sig en stund under lunchen samt att ha kul. Pingis är en enkel och väldigt rolig motionsform och vi hoppas absolut fler hoppar på under onsdagarna framöver. Deltagarna idag tyckte jag lärde sig fort och det märktes direkt att de blev bättre, säger Ulf ”Tickan” Carlsson.
Träningen avslutades med rundpingis som vanns av Destination Halmstads Johnny Ewerstein, tillika projektledare för lag-VM.
Varmt välkommen du som är anställd inom Halmstads kommun på onsdagar 11.00-12.30 där vi lär oss grunderna i pingis, rör på oss en stund och – framförallt – har roligt.
Upplysningar: Thomas Buza, 0708-727378, info@pingpongpower.se